Награди

Преглед на сите досегашни освоени општествени награди и признанија.

Повеќе

Публикации

На планот  на издаваштвото и публикацијата  автор и уредник е на зборници  за хорски композиции и на следните трудови…

Повеќе

ТЕХО

Репрезентативна и стимулативна манифестација на хорското пеење – Фестивалот “ТЕТОВСКИ ХОРСКИ ОДЅИВИ”.

Повеќе

Последни новости

Следете ги сите новости поврзани со хорот, нивните настани и нови изданија. Доколку сакате да прочитате постари објави, кликнете на дугмето подолу.

Повеќе

Изданија

5-ти Интернационален Хорски Фестивал
Live албуми
preden