Новости

rapsodija3
festivalaltapusterija

Хорот Менада на фестивал во Италија

Хорот МЕНАДА, оваа година ќе учествува на фестивалот во Италија, Алта Пустерија.

Повеќе
eprisley
fotka

Прослава на Бадник во Соборниот храм “Св.Кирил и Методиј” во Тетово

Митрополитот тетовско -гостиварски Господин Јосиф го изврши светиот чин на осветување на бадниковото дрво, по што верниците осветените гранчиња од бадникот ги понесоа во своите домови за здравје, среќа и…

Повеќе
CSC_0027

Традиционален духовен концерт

Традиционален духовен концерт во Соборниот храм Св. Кирил и Методиј.

Повеќе
News