Хорот Менада на фестивал во Италија

festivalaltapusterija

Хорот Менада на фестивал во Италија

Хорот МЕНАДА, оваа година ќе учествува на фестивалот во Италија, Алта Пустерија, на кој за првпат ќе настапува хор од Р. Македонија!

happy wheels
Сподели