Менада на “Alta Pusteria” – Италија

11709640_874044525976988_5166528780408926056_n

Менада на “Alta Pusteria” – Италија

За прв пат Македонија зазема учество на осумнаесетото издание на фестивалот Alta Pusteria во Италија. На овој фестивал настапија 73 хора од Австралија, Австрија, Бугарија, Финска, Германија, Индија, Израел, Португалија, Романија, Русија, Јужна Африка, Америка, Италија, Ирска и оваа година за прв пат хор од Македонија и тоа ХОРОТ МЕНАДА.
Неколку фотографии кои го одбележаа ова учество.

 

happy wheels
Сподели