Тагови: лечење

ПЕЕЊЕТО ВО ХОР ЛЕЧИ ОД АНКСИОЗНОСТ

Заедничкото пеење има неверојатна исцелителна сила за ментално здравје, покажа најновата студија од Унверзитетот Абант Изет Бајсал во Турција. Било да е во прашање пеење во близок круг на пријатели,…

Повеќе