Тагови: црковно пеење

menadacrkovndo

За црковното пеење

Музиката е најинтимниот облик на уметноста. Поради тоа поврзана е со онаа длабочина на душата која се нарекува подсвест. Таа пак, е поврзана со онаа област на човечкото срце во…

Повеќе