Велики Петок

IMG_7314

Велики Петок

Денеска во 16 часот во Соброрниот храм „Св.Св Кирил и Методиј“- Тетово, ќе се одржи опелото(погребението) на нашиот Господ Исус Христос, каде што хорот “Менада“ заедно со Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф ќе ги пеат Пофалните песни на гробот Христов, односно Статиите на Велики Петок.

happy wheels
Сподели